Alles is energie

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, je denkt aan iemand en diegene belt je. Wat een toeval zeggen we dan, ik zat net aan je te denken. Is dat wel toevallig of zou het kunnen zijn dat je voelde dat de ander aan jou dacht?

We vinden het heel gewoon dat je met iemand kunt bellen en appen aan de andere kant van de wereld, maar veel moeilijker te bevatten dat je contact kunt hebben met iemand door aan die persoon te denken.

Alles is energie, dat vertelt Bruce Lipton in de video en we communiceren door energie. We zijn een fysiek mens met een energieveld, dat onderdeel uitmaakt van het grotere energieveld waar alles deel van uitmaakt.

Dus wat ik doe, heeft effect op mijn energieveld en daar op het grotere geheel. We communiceren via onze energie met andere mensen. Er zijn mensen waarbij het goed voelt, de energieën goed matchen. Er zijn ook mensen waarvan je het soms niet eens onder woorden kunt brengen, maar het voelt niet goed. Daar matched de energie niet mee.

Je gevoel is in contact met de energie, meer dan je denken dat is. Je gevoel vertelt je of iets klopt, of iets goed voelt. Als het goed voelt krijg je er energie van, als he niet goed voelt kost het je energie.

Stel de vragen niet aan je hoofd, maar stel ze aan je hart. Daar liggen de antwoorden die in lijn zijn met jouw energie. Luister naar het antwoord dat komt uit je hart.