Eerlijkheid naar jezelf

Hoe is het nou, hoe gaat het met je? Een vraag die vaak gesteld wordt. Hoe vaak geef je daar eerlijk antwoord op en wat is je reden om het antwoord te geven dat je geeft?

Niet de waarheid vertellen, we doen het allemaal erg gemakkelijk en om diverse redenen blijkt uit het artikel 5 Things People Constantly Lie About Every Day (And Why). Natuurlijk kun je wel een keertje zeggen “goed”, als je geen zin hebt op dat moment tegen die persoon te vertellen hoe het werkelijk met je gaat.

Er is een heel belangrijke reden om je gevoel te erkennen en te luisteren wat het je wil vertellen. Hoe jouw leven eruit ziet aan de buitenkant, is een weerspiegeling van hoe je je van binnen voelt. Veranderingen aan de buitenkant beginnen met veranderingen aan de binnenkant.

Je droom realiseren, het leven creëren dat je graag wilt, kan alleen als je gevoel in overeenstemming met je wat je wilt creëren. Dus zolang je je gevoelens niet volledig erkent en ze hun verhaal laat vertellen, zal het leven creëren dat je graag wilt heel lastig zijn. Je zult dát creëren dat in overstemming is met hoe je je werkelijk voelt.

Een ontmoeting met een paard geeft je de mogelijkheid om te onderzoeken of wat je laat zien in je gedrag in overeenstemming is met je gevoel. In zijn reactie op jou zal het paard laten zien hoe je je voelt. Het paard nodigt je uit om te (h)erkennen wat er van binnen bij je gehoord en gezien wil worden.

Wil jij jezelf ontmoeten in de ontmoeting met een paard?

Kijk op www.horsesjoe.nl/paard-als-coach/ voor meer informatie.