Ervaring van een deelnemer aan de driedaagse Natuurlijk Leiderschap

Wow wat een impact! Wat een geweldige 2 dagen: intensief optrekken met 4 onbekende vrouwen, 2 coaches en een aantal paarden!

Die paarden…. Ik was er best een beetje bang voor, helemaal geen ervaring mee. Wat doen ze eigenlijk, bijten ze ook? Moeten ze me wel? Maar als je weet hoe je ze moet benaderen, is er eigenlijk niets engs aan. En zo is het met mensen eigenlijk ook.

We hebben als vrouw ongelofelijk veel kracht in ons en heel veel mogelijkheden. Dit kunnen de paarden ons laten zien. In de oefeningen, die deskundig worden begeleid door 2 zeer ervaren coaches, leer je wat je met je gedrag bij het paard wel of niet kan bereiken. En wat dit betekent als je dit doortrekt naar je dagelijks leven: in je gezin, je werk, je familie etc.

Echt een aanrader voor vrouwen die openstaan voor verbetering en ontwikkeling, die ook al wel het nodige gedaan hebben, maar denken: er is nog meer mogelijk…. Er zit meer in mij, maar het komt er nog niet (voldoende) uit!

Na het volgen van deze training krijg je meer inzicht in je mogelijkheden, je krachten en je potentie. Ik raad het iedere ‘women of a certain age’ aan!

Wil jij ook de kracht en de impact van het leren van paarden ervaren?

De eerstvolgende driedaagse Natuurlijk Leiderschap is van 17 tot en met 19 oktober.